top of page

HET TOFSTE FESTIVAL VAN DIEPENHEIM!

Het leukste gratis Hemelvaartsfestival van het noordelijk halfrond. Elk jaar met Hemelvaart dopen we het pittoreske centrum van Diepenheim om tot een muziekaal walhalla. Ooit begonnen als antwoord op alle saaie, commerciële braderieën die op Hemelvaartsdag plaatsvinden. Inmiddels het jaarlijkse shotje voor de muziek-, kunst- en cultuurjunks in de regio Hof van Twente en ver daarbuiten.

 

Naast de verschillende bands die vanaf drie podia hun kunsten vertonen is er ook een randprogramma met kunst en cultuur. De bands verschillen van gelouterde namen uit binnen- en buitenland tot jong talent uit de regio waarmee Jannarok een springplank is voor jong talent. De organisatie is in handen van een clubje enthousiaste vrijwilligers met een gemiddelde leeftijd van 25 jaar. Uniek!

Om de laagdrempeligheid van Jannarok intact te houden is het festival, zelfs in tijden van zware crisis, helemaal gratis! Dit wordt mede mogelijk gemaakt door een groot scala aan lokale en regionale sponsoren. Waarvoor dank!

Voor meer informatie, dwaal even rond op de website of neem contact met ons op.

 

Tot snel in Diepenheim!

bottom of page