top of page

HET TOFSTE FESTIVAL VAN DIEPENHEIM!

Het leukste gratis Hemelvaartsfestival van het noordelijk halfrond. Elk jaar met Hemelvaart dopen we het pittoreske centrum van Diepenheim om tot een muziekaal walhalla. Ooit begonnen als antwoord op alle saaie, commerciële braderieën die op Hemelvaartsdag plaatsvinden. Inmiddels het jaarlijkse shotje voor de muziek-, kunst- en cultuurjunks in de regio Hof van Twente en ver daarbuiten.

 

Naast de verschillende bands die op drie podia hun kunsten vertonen is er ook een randprogramma met kunst en cultuur. De bands verschillen van gelouterde namen uit binnen- en buitenland tot jong talent uit de regio waarmee Jannarok een springplank is voor jong talent. De organisatie is in handen van een clubje enthousiaste vrijwilligers met een gemiddelde leeftijd van 20 jaar.

MINIROKJE VAN JANNA SINDS 2022

Het minirokje van Janna, houd in dat het allemaal wat kleiner opgezet is. Maar, huh? Janna in het klein... Tja, hadden wij ook anders gewild. Maar het geld is op en wij willen op wat voor manier dan ook Jannarok voortzetten.

Maar niet getreurd, want we maken er ook met weinig een GE-WEL-DIG feest van net zoals vorig jaar! 

 

De dresscode dit jaar: een minirokje natuurlijk! Nog korter dan vorig jaar. 

Om de laagdrempeligheid van Jannarok intact te houden is het festival, zelfs in tijden van zware crisis, helemaal gratis! Dit wordt mede mogelijk gemaakt door een groot scala aan lokale en regionale sponsoren. Waarvoor dank!

Voor meer informatie, dwaal even rond op de website of neem contact met ons op.

 

Tot snel in Diepenheim!

bottom of page