Spotify

pre-party

BOER'N BROMMERS KIEK'N

15.45 & 18.15 uur

Of het nu over dikke tieten of motoren gaat, dit - deels Deepse - trio laat alles goed klinken. Rock ‘n Roll met een country sausje. Dat wordt onmeunig zweten onder Janna’s Rokje.

NIET VOOR MUURBLOEMPJES

16.15 uur

De Rotterdamse band Anemone is rauwe randjes, psychedelische soundscapes, madchester-grooves, uitgesponnen britpopliedjes en alle andere muzikale termen die je kunt bedenken. Dat zijn dus een heleboel redenen om ze te komen checken op 30 mei!

ZWIEREN EN ZWAAIEN

17.00 uur

Sonja Felicia zingt hele mooie liedjes. Van haarzelf en van anderen. Ze speelt onder Janna's rokje en we gaan ons best doen niet te huilen. Of te kwijlen. Of allebei tegelijk.  

SCHUDDEN IS SPELEN

17.30 uur

Muzikale moodswings! Tape Toy doet lekker z’n eigen ding. Helemaal des Jannaroks, love it. Denk aan stevige sounds met catchy teksten. Echt een band voor smaakvolle kids, hormonale overgangers en alles ertussenin.

BOOGIE DE MIDDAG AWAY

18.45 uur

Speciaal voor Jannarok steekt deze vijfkoppige band de IJssel over. Want vooral op Hemelvaartsdag is Deep’n veel gezelliger dan Deventer. Boogie Monster combineert swingende melodieën met invloeden uit de pop en soul. Boogie on!

DONDERS DIPPEN EN DAAANSN

19.30 & 20.45 uur

Deze man kan alles. Bestuurslid zijn, sponsoren werven én een feestje bouwen. Ondertussen is hij een bekend gezicht achter de draaitafel onder Janna’s Rokje. Voetje van de vloer, biertje aan de lip en banaan in de hand.

THIS WALKS OUT OF THE HAND!

20.00 uur

Deze Britse herrieband komt voor Best Kept Secret naar Nederland, maar pakt Jannarok gewoon even mee. Want ja, waarom niet? Na de thee traketeren ze ons op keiharde, smerig vuige punkrock.

12 TOETERS

EN BELLEN

21.15 uur

De professionele toeteraars van Valvetronic Brassband staan voor een uitdaging op 30 mei. Krijgen ze die stugge tukkers aan het dansen? Wij denken van wel, dus gooi alvast lekker veel boter in de pan om de heupjes te smeren. 

KLETSNATTE DANSBROEK 

22.15 uur

Verkeerde been uit bed gestapt? Hinkel dan naar Jannarok om Yip Roc te zien. Dan ben je binnen no-time weer goed gemutst. Dit kwartet maakt muziek omdat het leuk is. Blije deuntjes om de hele dag in je hoofd te hebben.